"Van maatwerk naar innovatieve en gedegen concepten."

Van strategisch naar tactisch naar operationeel

Uw corporatie en onze denktank Innovatie & Advies komen elkaar vaak tegen op het kruispunt van verduurzaming. U staat voor een forse opgave. Hoe gaat u die realiseren met de beschikbare middelen, binnen het tijdpad en met tevreden bewoners? De Variabele denkt trapsgewijs met u mee. Van strategisch naar tactisch naar operationeel. Van maatwerk naar innovatieve en gedegen concepten. Zoals:

  • SMILE – Een tactisch/operationeel hulpmiddel dat verbinding legt tussen de thema’s die van belang zijn bij grootschalige onderhouds- en investeringsprojecten: 1) Financiële Parameters 2) Technische Uitgangspunten 3) Aandachtspunt Bewoner 4) Duurzaamheid Principes. Met behulp van SMILE verbinden we deze thema’s en maken er communicerende vaten van. Welke invloed heeft het besluit van het ene gebied op de andere gebieden? U optimaliseert uw afwegingen maakt effectievere keuzes. Klik hier voor meer informatie.
  • Front – Het gevelconcept ‘Front’ is het antwoord op de toenemende vraag naar verduurzaming van bestaande woningen. Front belichaamt conceptueel denken vanaf het voorontwerp tot en met het lange-termijn-beheersplan en verandert gedateerde woningen in zeer korte tijd in energiezuinige woningen met een moderne uitstraling. Meer weten kijk dan in de folder Front Folder
  • Vastgoed Levensweg – Onze serious game die uw vastgoedbeheer nóg efficiënter maakt. Vastgoed Levensweg neemt u me op reis van de initiatiefase naar de definitiefase. Wat komt u onderweg allemaal tegen? Welke risico’s zijn er? En welke kansen? Spelenderwijs maakt u het projectplan dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen. Folder Vastgoed Levensweg.
  • Hoekplus Wonen – Met dit concept bouwt De Variabele een hoekwoning van een woningblok om naar drie volwaardige woningen met elk hun eigen voordeur. Door de ingreep ontstaan op de begane grond 2 gelijkvloerse woningen en op de verdieping 1 woning plus zolder. Er zijn allerlei indelingen en afwerkingen mogelijk. Hoekplus Wonen van De Variabele kan een goede oplossing zijn om meer woonunits te creëren voor bijvoorbeeld starters, studenten of zelfstandig wonende ouderen. Folder Hoekplus Wonen.
  • Badmeester – Toe aan een grondige renovatie van de badkamer? Met haar concept De Badmeester zorgt De Variabele binnen één dag voor de installatie van een compleet nieuwe badkamer. Inclusief de vloer- en wandbetegeling. In de webshop van Badmeester kunnen uw bewoners – binnen de gemaakte prijsafspraken en randvoorwaarden – zelf hun aankleding van de badkamer kiezen. Meer weten bekijk dan de volgende folder: Folder Badmeester

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem