"De vakmensen van De Variabele verzorgen al jaren vakkundig binnen- en buitenschilderwerk voor o.a. monumentale panden"

(Monumentaal) Schilderwerk

De vakmensen van De Variabele verzorgen al jaren vakkundig binnen- en buitenschilderwerk voor o.a. monumentale panden. In samenwerking met onze leveranciers staan we op elk project garant voor passend advies en uitvoering. En dat voor alle woningen en gebouwen. We hebben ook gecertificeerde specialisten in huis voor monumentaal schilderwerk. Zij weten alles van historische kleuren en schildertechnieken en hebben veel  ervaring met de bijbehorende specialistische verfsystemen (lijnolie).

Duurzame toekomst

We voeren uw schilderwerk uit op projectbasis. Onze projecten zijn steeds vaker onderdeel van een lange termijnsamenwerking. Hierbij maken we in overleg met de opdrachtgever toekomstgerichte prestatieafspraken. Daarvoor stellen we vervolgens verschillende keuzescenario’s op die we – nadat u als opdrachtgever een keuze hebt gemaakt – realiseren en blijven monitoren.

Restauratie van monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk is maatwerk. Ieder pand, ieder project is uniek. Behouden gaat voor vernieuwen. Dat snappen we bij De Variabele. Om vast te stellen welke werkzaamheden benodigd zijn om het monumentale karakter te behouden komen we daarom graag even kijken. Dan kunnen we u meteen van adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat u inspireren door onderstaande cases.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem