"Nieuwe producten houden we niet krampachtig tegen de borst."

Innovatie & Advies – Renovatie advies

Onze denktank. Hier brengen we onderzoek, innovatie en onze praktijkervaring bij elkaar en ontwikkelen we technische innovaties, procesverbeteringen en (software)applicaties. Vernieuwingen en verbeteringen waarmee we onszelf en de sector in staat stellen vastgoed effectiever naar een hoger plan te brengen.

De drang om te vernieuwen en te verbeteren zit De Variabele in het DNA. Techniek en technologie ontwikkelen zich in sneltreinvaart. We leren mooie dingen van benchmarking in andere sectoren. Opdrachtgevers hebben andere, hogere verwachtingen van het vastgoedonderhoud anno nu. Kortom, kansen en redenen genoeg om meer waarde toe te voegen, kwaliteit te verhogen, winst te boeken voor de opdrachtgevers.

Samen verder

Dat doen we niet altijd alleen. Veel goede ideeën en uitwerkingen ontstaan ook in cocreatie met opdrachtgevers en partners. We vinden het prachtig. Samen innoveren. Het voor iedereen mogelijk maken om vastgoed sneller en slimmer te beheersen. Nieuwe producten houden we niet krampachtig tegen de borst. We delen ze graag: onze innovaties, de mogelijkheden, kansen en voordelen en ons enthousiasme daarover.

Duurzame vreugde

Via trainingen zorgen we ervoor dat onze innovaties met glans tot hun recht komen en dat onze concepten op eigen benen kunnen staan. Plezier in wat we doen is een groot goed bij De Variabele. Onderhoud voor iedereen leuk en duurzaam maken. Dat is wat we willen. Voor repetitie zoeken we het in beproefde concepten. Voor bijzondere uitdagingen in persoonlijk renovatie advies en maatwerk. We heten niet voor niks De Variabele!

Verduurzamings- & renovatie advies

Ieder project is anders en vraagt daarmee om andere plannen. Andere ideeën vanuit het begrip voor uw specifieke situatie. Andere concepten. Nieuwsgierig naar wat we hebben ontwikkeld? Bekijk onderstaande cases en krijg een beter beeld van wat we mogelijk voor u kunnen betekenen. Of neem contact met ons op en laat u voorzien van persoonlijk verduurzamings- en renovatie advies.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem