We vertellen u graag meer over effectief exploiteren

We vertellen u graag meer over effectief exploiteren

De Variabele helpt beheerders en beleggers om hun vastgoed efficiënt te onderhouden en effectief te exploiteren. Dat doen we op  meerdere manieren. Via verschillende kanalen. Waaronder, zoals op deze foto, via lezingen en andere bijeenkomsten. Naast onze maatwerkadvisering en -uitvoering bieden we u als beheerder/belegger ook slimme, innovatieve concepten aan. Met een bewezen track record. Bijvoorbeeld:

  • SMILE – Een tactisch/operationeel hulpmiddel dat verbinding legt tussen de thema’s die van belang zijn bij grootschalige onderhouds- en investeringsprojecten: 1) Financiële Parameters 2) Technische Uitgangspunten 3) Aandachtspunt Bewoner 4) Duurzaamheid Principes. Met behulp van SMILE verbinden we deze thema’s en maken er communicerende vaten van. Welke invloed heeft het besluit van het ene gebied op de andere gebieden? U optimaliseert uw afwegingen maakt effectievere keuzes. Klik hier voor meer informatie: SMILE.
  • Badmeester –  Toe aan een grondige renovatie van de badkamer? Met haar concept Badmeester zorgt De Variabele binnen één dag voor de installatie van een compleet nieuwe badkamer. Inclusief de vloer- en wandbetegeling. In de webshop van Badmeester kunnen uw bewoners – binnen de gemaakte prijsafspraken en randvoorwaarden – zelf hun aankleding van de badkamer kiezen. Wilt u de folder bekijken? Klik dan op de volgende link: Folder Badmeester

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem