"De Variabele kan de status en risico’s van uw gebouwen in kaart brengen met betrekking tot luchtkwaliteit, asbest en isolatie."

Gezondheid, veiligheid, welzijn, comfort

Dat zijn thema’s waarop u waakzaam bent in de zorg & welzijn. Wij bewaken ze voor u op vastgoedniveau. De Variabele kan de status en risico’s van uw gebouwen in kaart brengen met betrekking tot luchtkwaliteit, asbest en isolatie. Op basis van de risicoweging adviseren we u over de (mogelijke) bouwkundige en installatietechnische maatregelen. Deze kunnen we vervolgens ook voor u uitvoeren.

Domoticasystemen

Woningaanpassingen om zolang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen: ook dat is vertrouwd terrein voor De Variabele. In dit verband denken we ook aan de steeds slimmere woonhuisautomatisering. Naast de bouwkundige aanpassingen kan moderne domotica veel betekenen voor de functionele ondersteuning, de veiligheid en het comfort van de bewoners. De Variabele kan hierin adviseren en domoticasystemen voor u installeren. Over woningaanpassingen gesproken:

Hoekplus Wonen – Met dit concept bouwt De Variabele een hoekwoning van een woningblok om naar drie volwaardige woningen met elk hun eigen voordeur. Door de ingreep ontstaan op de begane grond 2 gelijkvloerse woningen en op de verdieping 1 woning plus zolder. Er zijn allerlei indelingen en afwerkingen mogelijk. Hoekplus Wonen van De Variabele kan een goede oplossing zijn om meer woonunits te creëren voor bijvoorbeeld zelfstandig wonende ouderen. Klik hier voor meer informatie: PDF Hoekplus Wonen.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem