"Bij De Variabele begrijpen we wat uw belangen zijn."

Beleggers & Beheerders

Uw assets als belegger of beheerder zijn duidelijk: maximaal vastgoedrendement, een positief imago van uw vastgoed en duurzame relaties met tevreden bewoners en gebruikers. Dat laatste zorgt immers voor continuïteit in de (huur)opbrengsten. Bij De Variabele begrijpen we wat uw belangen zijn.

De bewoner als uitgangspunt

We beseffen dat een goed imago en de instandhouding van duurzame relaties ook raakt aan de manier waarop we uw vastgoed onderhouden. Vooral bij ingrijpende werkzaamheden is het belangrijk dat we de bewoners en gebruikers duidelijk, compleet en tijdig informeren. En dat we in onze aanpak zo goed mogelijk rekening houden met hún belangen.

Grensverleggend effectief

Hoe we het onderhoud verder aanpakken?  Doeltreffend. We maken gebruik van slimme technische en procesmatige innovaties. In combinatie met onze strategische planning bent u verzekerd van zakelijk onderhoud. Klantvriendelijk. Altijd op maat: van planmatig tot service- en mutatieonderhoud. Met een scherpe calculatie.

Ontmoet De Variabele

De basis van het succes van onze formule is gestoeld op onze eigen mensen. Adviseurs die innovatieve oplossingen bedenken, flexibele vakkrachten die onze projecten adequaat uitvoeren en communicatiespecialisten die de bewoners en gebruikers van uw panden uitvoerig informeren. Neem contact met ons op of lees verder en ontdek meer over onze bezigheden voor beleggers en beheerders.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem