monteur-nieuw

[flexy_breadcrumb]

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

Schoon werk, dáár word ik nou blij van!

Wij, de BKT-experts van De Variabele, zoeken een collega die samen met ons bewoners blij gaat maken met onze nieuwe badkamers, keukens en toiletten. Mooi om te monteren, geen gekruip en geen troep. Schoon en snel werk met een gaaf resultaat. Doe je mee? Je werkt samen met een vaste collega waarbij je samen de BKT’s inmeet, de materialen bestelt en monteert.

We bieden je bij De Variabele een prima salaris in een stabiel en compact bedrijf met korte lijnen. Je kunt rekenen op leuk en duidelijk werk, het hele jaar door. Als BKT-expert specialiseer je je in de montage van drie topproducten: de Badmeester, de Keukenprins en de Toiletjuffrouw. Ervaring in het werk is niet vereist, je wordt namelijk intern opgeleid. Ervaring als kartrekker is wel gewenst.

Meer informatie over BKT-experts vind je op www.bkt-experts.nl.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Cindy Scholten, 0800-7107, cscholten@devariabele.nl.

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

%s