service-bus

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

 

Voor de regio’s Doetichem, Duiven en Nijmegen zijn we op zoek naar:

ALLROUND VAKMENSEN, TEGELZETTERS-STUKADOORS, ELEKTROMONTEURS-LOODGIETERS (m/v)

Ben jij een allround vakman, een tegelzetter/stukadoor of elektromonteur/loodgieter? Of nog beter, beheers je al deze disciplines? Dan ben jij wellicht de vakman die we zoeken voor het Dagelijks- en Mutatieonderhoud bij (onder andere) woningcorporaties.

We bieden je een vaste aanstelling, een eigen bedrijfsauto en veel contact met mensen in een wisselende omgeving. Je werkt in een klein sociaal team waarbij de focus ligt op het servicegericht werken.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Rolf Rüthers, rruthers@devariabele.nl, 06 – 53 411 341

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

%s