De Variabele Nieuwbouw project

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

 

Voor de regio Nijmegen zijn we op zoek naar een  

timmerman bouwprojecten (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van timmerlieden en overige bouwplaats medewerkers (inclusief partners (onderaannemers)) op de werkvloer. Je informeert klanten over de te verrichten werkzaamheden, consequenties en de tijdsduur en houdt hen op de hoogte tijdens de uitvoering van werkzaamheden.

Naast de organisatie van de werkuitvoering werk je mee in de uitvoering als timmerman, voor een substantieel gedeelte van zijn tijd. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en afhankelijk van het project en de bouwfase waarin het project zich bevindt.

We bieden je een vaste aanstelling en veel contact met mensen in een wisselende omgeving. Is je interesse gewekt? neem dan contact op met Cindy Scholten, cscholten@devariabele.nl of 06 – 104 05 319.

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

Gerelateerde berichten

%s