advies 3

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie van bijna 200 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

Voor onze administratie (gevestigd in Elst) zijn we op zoek naar een:

Financieel administrateur/controller, met ICT-affiniteit

Jouw werkplezier? Dat haal je uit het stroomlijnen van cijfers. Uit het analyseren van data die je eigenhandig hebt ingevoerd in onze geautomatiseerde systemen en en vervolgens hebt gecontroleerd. Die constante uitdaging en zelfstandigheid houden je scherp. Dat moet ook. Want je hebt een belangrijke rol bíj en vóór De Variabele.

Je werkt in het enthousiaste 5-persoons team van onze financiële administratie. Hierin ondersteun je onze Financieel Directeur door de financiële processen te analyseren. En door deze zo transparant en praktisch mogelijk te structureren. Logisch dus dat automatisering van een financiële administratie geen geheimen voor je heeft.

Mede dankzij jou is de financiële administratie van De Variabele altijd up-to-date, inclusief de crediteuren- en debiteurenadministratie. Daarnaast bestaat een belangrijk deel van je werkzaamheden uit applicatiebeheer en ICT-werkzaamheden. En natuurlijk help je de collega’s in je team ook om goede financiële rapporten op te stellen en de jaarrekening voor te bereiden.

Wat neem je mee? 

  • een afgeronde financieel-administratieve mbo+/hbo-opleiding;
  • een proactieve werkhouding en een sterke manier van communiceren;
  • de nodige ervaring in een soortgelijke functie;
  • het vermogen om prioriteiten te stellen en  gestructureerd te werken;
  • affiniteit en ervaring met geautomatiseerde systemen is een must;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal zodat je goed kunt communiceren met collega’s, projectleiders, leveranciers en andere relaties.

 Wat krijg je ervoor terug?

  • een uitdagende en zelfstandige baan in een collegiaal en gedreven team;
  • mogelijkheden om (de automatisering van) de financiële administratie van De Variabele naar een hoger niveau te brengen;
  • een werkgever die ‘plezier’ als één van de belangrijkste kernwaarden heeft.

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft? Neem dan contact op met Cindy Scholten via personeelszaken@devariabele.nl of 0800-7107.

%s