De Variabele Jacobs Mileutechniek asbest

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van Jacobs Milieutechniek. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers.

In Nijmegen zijn we op zoek naar een:

Calculator/werkvoorbereider

Als calculator/werkvoorbereider ben je vanaf de start van het project betrokken. Je controleert of het rapport dat gemaakt is bij een (asbest)inventarisatie juist is. Daarna maak je een uitwerking van de kosten en stel je een activiteitenplan op. Je verzorgt de planning van de medewerkers en de administratie rondom het project.

Het overgrote deel van onze werkzaamheden vindt plaats in een bewoonde omgeving. Je communiceert met de opdrachtgever en de bewoners/gebruikers. 

Heb jij een relevante technische opleiding op MBO-niveau,  relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met asbest? En ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Cindy Scholten (personeelsfunctionaris), cscholten@devariabele.nl of 06-10405319.

Jacobs Milieutechniek maakt deel uit van De Variabele. De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

%s