DV 502 Overleg

Loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier: dat zijn de kernwaarden van De Variabele. Met deze kernwaarden bieden we kwaliteit en zekerheid voor onze klant en onze medewerkers. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met ruim 150 vaste medewerkers, verdeeld over locaties in Nijmegen, Elst, Doetinchem, Duiven en Veenendaal.

 

Voor verschillende regio’s zijn we op zoek naar een:

Projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider)

Je verzorgt de calculatie en werkvoorbereiding en bent betrokken bij het plannen en organiseren van werkzaamheden voor de grotere onderhoudsprojecten.

Heb jij een relevante technische opleiding op MBO-niveau, minimaal 5 jaar relevante werkervaring, in een vergelijkbare zelfstandige functie en affiniteit met planmatig onderhoud en renovatie? En ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Cindy Scholten (personeelsfunctionaris), cscholten@devariabele.nl of 06-10405319.

De Variabele is een innovatiecentrum en uitvoeringsorganisatie voor vastgoedonderhoud. Wij helpen woningcorporaties in heel Nederland om de match te maken tussen onderhoud en strategisch voorraadbeheer. Samen met u geven we toekomst aan bestaand bezit.

%s