eerder verder volgens…

Bob Jacobs

Eerder verder gaat altijd verder

Voor proceseigenaar Service en Projecten Bob Jacobs betekent eerder verder een ontwikkeling die nooit stil staat. Opleidingen die onder meer in het eigen innovatie- & ontwikkelcentrum van De Variabele plaats vinden.

“We willen met onze opleidingen zeker niet de taken van scholen overnemen. Wat we wél willen, is onze mensen de kans geven hun kennis te vergroten en verbreden. Steeds weer. Als schilder wil je misschien ook wel eens een paar steentjes kunnen metselen, of een ruitje zetten. En omgekeerd vindt een metselaar het handig als hij weet hoe hij houtrot moet repareren.” Dit is voor Bob ook eerder verder. “Als een van de weinige zorgt De Variabele dat vakmensen zich gemakkelijker, beter en sneller kunnen ontwikkelen.”

In het ontwikkelcentrum zijn ook partners welkom die bijvoorbeeld installaties en elektra aanleggen voor De Variabele. “We bieden hen graag dezelfde mogelijkheden op hun werkgebied. Het liefst doen we dit ook met klanten en concullega’s die nog iets willen leren, of die óns iets willen leren. Op die manier krijg je een ultieme uitwisseling van kennis en kunde en begrijp je een opdrachtgever beter.” Voor Bob is dit een hele concrete invulling van sámen eerder verder. “De Variabele laat haar vakmensen eerder verder zijn dan de rest van de markt. Een klant mag verwachten dat wij altijd net wat sneller of beter organiseren en anticiperen dan anderen. We zijn al een heel eind met eerder verder en horen dat ook regelmatig van klanten, maar eerder verder moet nóg verder.”