eerder verder volgens…

Erik Mulders

Erik Mulders komt uit het land van Maas en Waal. Met zijn financiële expertise is hij al 20 jaar betrokken bij onze bedrijfsvoering. Eerst bij Burghouts Bedrijven en na de fusie van de drie familiebedrijven bij De Variabele. Samenwerken en een ‘wij’ gevoel creëren vindt hij erg belangrijk. Daarbij zijn heldere communicatie en duidelijke bedrijfsprocessen voor hem onmisbaar.

Proceseigenaar Bedrijfsvoering

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee ook De Variabele. Erik Mulders blijft graag samen met de collega’s op een vernieuwende manier het bedrijf ontwikkelen. Dit doet hij door samen met collega’s in verschillende rollen continue kritisch naar de bedrijfsvoering en -processen te kijken. Waar willen en kunnen we verbeteren? En hoe doen we dat het beste? Ook speelt hij graag een betekenisvolle rol op maatschappelijk- en duurzaamheidsgebied.

Samenwerken & verbinden

Samenwerken begint voor Erik Mulders met het creëren van een gezamenlijk doel dat duidelijkheid en draagvlak schept voor de groepen die dat doel ook nastreven. In zijn woorden: “Als we met elkaar op een respectvolle manier het gesprek aangaan, en ook terugpraten, ben ik ervan overtuigd dat we als bedrijf veel bereiken.”

Toekomstige uitdagingen zitten volgens Erik Mulders vooral in de afstemming tussen vraag en aanbod. Hoe zorgen we ervoor dat we de behoefte van onze opdrachtgevers een goede invulling geven met voldoende collega’s en middelen? Door te investeren in onze collega’s en het toepassen van een effectieve wervingsstrategie willen we de beste mensen binnen halen en aan ons bedrijf binden.

Trots op de hechte bedrijfscultuur van De Variabele zet hij in op de beste samenwerkingen. Zowel binnen als buiten de organisatie.