"Het meeste halen uit de techniek en doen wat het beste is voor de klant"

Onze drijfveer. De Variabele werkt voornamelijk in en rond bestaande woningen en gebouwen. Hier komen de belangen in het spel van de belangrijkste mensen waarmee we tijdens ons werk te maken hebben: de bewoners en gebruikers. De klanten van onze klanten.

Het beste halen uit de techniek en doen wat het beste is voor de klant. Die twee sporen lopen voor ons parallel en behandelen we gelijkwaardig. Elk project is uniek en vraagt om maatwerk. Maar er is wel altijd één gemene deler: de tevredenheid van de bewoners en gebruikers (uw klanten). Die bepaalt uiteindelijk het rapportcijfer van het project.

Bouwen aan participatie

Wat betekent dit voor ons? Niet de technische oplossing, maar het proces is leidend. Bewonersparticipatie start al in het vroegste stadium van de voorbereiding. Ook tijdens de uitvoering nemen we de bewoners en gebruikers mee in het proces. We werken met duidelijke, eerlijke en tijdige communicatie aan begrip. Zorgen voor draagvlak. En betrokkenheid.

Begeleiding in de buurt

We kunnen een compleet register van instrumenten inzetten: informatiebijeenkomsten, woningopnames, persoonlijke dagkalenders, digitale bewonersapp, 24/7 servicetelefoon, enzovoort. Tot en met strippenkaarten voor bewonershulp en het samen vieren van de mijlpalen. Al die hulpmiddelen helpen mee. Maar het hart van alles is het menselijke contact: de persoonlijke bewonersbegeleider.

Toegankelijk & betrouwbaar

Op de locatie lopen vertrouwde gezichten rond. Zo simpel kan het zijn. Drempels weghalen voor mensen met vragen. We werken veilig. Voorkomen of beperken hinder door transport, geluid, afval, stof, geur. En als we er dan toch zijn: we signaleren ook. Want wie weet kunnen we nog wat extra’s doen. Voor de bewoner of gebruiker. Of voor de wijk. Daar worden uw klanten nog gelukkiger van. En wij dus ook.

Bewonerscommunicatie beleven?

We kunnen u natuurlijk vertellen wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bewonerscommunicatie, maar liever laten we dat zien. We nemen u bijvoorbeeld graag mee naar een project in uitvoering. Zodat u zelf kunt ervaren hoe De Variabele werkt. Neem contact met ons op of bekijk onderstaande cases en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem