Nieuws

PLUSpakket: meer woongenot, minder reparatieverzoeken

PLUSpakket: meer woongenot, minder reparatieverzoeken

‘Een fijn thuis. Daar zorgen we samen voor’. Met dit credo creëert Oosterpoort een prettige leefomgeving, juist voor hen die een steuntje in de rug écht nodig hebben. Meer dan twee jaar geleden startte de woningcorporatie uit Groesbeek met de pilotfase van het PLUSpakket, een voorbeeld van service met een sociaal uitgangspunt.

Als woningcorporatie zo effectief mogelijk investeren met het MIP

De juiste actie op het juiste tijdstip in het juiste complex. Het is een lastige opgave om structureel inzichtelijk te maken welke objecten prioriteit hebben en welk onderhoud er nodig is om duurzaam en rendabel te investeren. Het Aedes-benchmarkmodel maakt hiervoor de belangrijkste prestaties en kosten van woningcorporaties inzichtelijk op basis van zes prestatievelden. Ter ondersteuning van dit proces geeft het MeerjarenInvesteringsProgramma (MIP) helder weer, wat de effectiviteit is van jouw investering.

Zonder goede vakmensen zijn we nergens!!

De verhuizing van De Variabele regio Nijmegen was voor Arnhem-Nijmegen Business aanleiding om ons te benaderen voor een coverartikel in de uitgave die medio september verschijnt.

Uiteraard willen we best wat vertellen over onze nieuwe duurzame bedrijfslocatie aan de Weurtseweg, maar liever voeren we het gesprek over de noodzaak van meer en nieuwe vakmensen voor onze bedrijfstak.

Aanmeldingen De Variabele Doet! 2021

Zoals ook elk jaar organiseert De Variabele ook in 2021 weer haar jaarlijkse De Variabele Doet! dag.
Op deze dag werken we met elkaar en onze partners op bijzondere projecten voor bijzondere mensen.

Duurzaamheid Innovatie en De Variabele

Er voltrekken zich grote veranderingen. Met een belangrijke en blijvende invloed op de samenleving. Nu het anders móet merkt iedereen dat het ook anders kán. Innovaties op het gebied van duurzaamheid worden dankbaar omarmd. Nieuwe ontwikkelingen gretig toegejuicht. Dat zien we graag. De Variabele maakt zich namelijk al jaren hard voor duurzaamheid en innovatie. Voor ons is dit zo vanzelfsprekend, dat we wel eens vergeten erover te vertellen.

Contactloos woningonderhoud

Het was een bittere pil voor alle lagen in de samenleving, toen duidelijk werd dat Nederland door de coronacrisis in een ‘intelligente lockdown’ terechtkwam. Een corporatie verhuurt en onderhoudspartners zorgen voor het behoud van de woningen. Op dat moment was dit even niet meer zo vanzelfsprekend voor woningcorporatie Oosterpoort en de ketenpartners De Variabele en KlokGroep. Gezamenlijk vonden zij echter een weg om verantwoord door te werken.

contactloos onderhoud

Niks doen lost niks op

Om het doorwerken mogelijk te maken hebben we een protocol opgesteld voor “Contactloos Onderhoud”. We willen collega bedrijven en opdrachtgevers graag ondersteunen en daarom stellen we dit protocol voor iedereen beschikbaar. #StaySafe #SamenVeiligVerder #SamenVeiligDoorwerken

Succesvolle pilots renovatie badkamers dankzij ketensamenwerking

Een groot voordeel van intensief samenwerken in de keten is dat je samen kunt experimenteren om onderhoudsprocessen te verbeteren. Twee weten immers meer dan één.

Blije huurders én medewerkers dankzij één team!

Woningcorporatie Oosterpoort biedt vanaf eind 2018 een extra service aan haar huurders. Een service die tot stand is gekomen door de intensieve samenwerking in de keten met De Variabele, KlokGroep en de Gebroeders Kerkhoff onder begeleiding van het Keten Integratie Centrum (KIC).

NIEUW MODEL IN HET VASTGOED: HET COÖNDERHOUD

Donderdag 16 mei a.s. organiseert De Variabele de ‘Dag Van Het Coönderhoud’. De middag staat volledig in het teken van deze nieuwe strategische samenwerkingsvorm in het vastgoedonderhoud.

Waarom heb je als corporatie of marktpartij een KetenIntegratieCentrum (KIC) nodig?

Waarom heb je als corporatie of marktpartij een KetenIntegratieCentrum (KIC) nodig?

Top 6 resultaten risicoanalyse ketensamenwerking! Drie weten meer dan één!

Top 6 resultaten risicoanalyse ketensamenwerking! Drie weten meer dan één!

Sponsor van Het BeterBoek

Sponsor van Het BeterBoek
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor het Amalia Kinderziekenhuis en dagbehandeling in het Radboudumc te Nijmegen.

Wat zijn de voordelen? Raad van Commissarissen Oosterpoort intensief betrokken bij ketensamenwerking.

Ketensamenwerking is niet zomaar een bijkomstig dingetje. Bij woningcorporatie Oosterpoort en de ketenpartners De Variabele en KlokGroep is de samenwerking zo consequent en vergaand doorgevoerd in de organisaties, dat er zelfs wordt gesproken over ‘werken als één team’.

Ketensamenwerking loont! 3 waardevolle lessen uit de praktijk.

Woningcorporatie Oosterpoort, De Variabele en KlokGroep werken sinds 2014 intensief samen binnen de keten. Van het onderhoud en de renovatie van de bestaande woningvoorraad tot aan nieuwbouwprojecten. Meedenken vanaf het allereerste begin.

20% besparing gerealiseerd; hét bewijs dat onze ketensamenwerking zijn vruchten afwerpt!

Woningcorporatie Oosterpoort, De Variabele en KlokGroep werken sinds 2014 intensief samen binnen de keten. Van het onderhoud en de renovatie van de bestaande woningvoorraad tot aan nieuwbouwprojecten. Meedenken vanaf het allereerste begin.

De Variabele helpt gezinswoningen ‘warme jas’ te geven.

Samen met woningcorporatie Portaal gaan wij 113 eengezinswoningen vergaand isoleren en een nieuw gezicht geven.

Vacatures nu op onze website

Vanaf 3 april vindt u de vacatures van De Variabele ook op onze website. Voor onze organisatie zoeken we nieuwe specialisten op het gebied van vastgoedservice. Een actueel overzicht vindt u op onze website onder het kopje “vacatures”.

De Variabele op de renovatiebeurs – gratis aanmelden

Van woensdag 23 mei tot en met vrijdag 25 mei ontmoeten we u graag op de renovatiebeurs in ’s-Hertogenbosch. Tussen 10.00 en 17.00 uur bent u dagelijks van harte uitgenodigd om ons te bezoeken en bij te praten.

Knipsel DVD overzicht 1

Aan de slag voor bijzondere mensen tijdens De Variabele Doet!

Met vastgoedservice zijn we dagelijks actief om vastgoed in goede conditie te houden. Het gaat ons echter om veel meer dan alleen de spreekwoordelijke stenen. We besteden niet voor niets veel tijd en aandacht aan de bewoners en gebruikers van dit vastgoed.

De Variabele_Vastgoed Levensweg_Filmposter_Titel

Innovatie: Vastgoed Levensweg

Op 15 juni vond in CineMec Nijmegen een Renda-evenement plaats. Daar presenteerden we onze serious game Vastgoed Levensweg. Vastgoed Levensweg neemt u mee op reis van de initiatiefase naar de definitiefase in vastgoedprojecten.

OV AI IMG_6552

Vastgoed Levensweg

De Variabele en Hagemans Vastgoedonderhoud presenteren met trots hun meest recente innovatie: Vastgoed Levensweg. Dit nieuwe instrument maakt uw vastgoedbeheer nóg efficiënter.

Best presterende werkgever 2016

Elk jaar onderzoekt het NBSA-instituut welke bedrijven de meest succesvolle en innovatieve van ons land zijn. Dat gebeurt in opdracht van een aantal landelijke mediabedrijven, onder meer het AD, het Financieele Dagblad, BNR Radio en ook RTL 7 – waarover hieronder meer.

WO VE 2015, mei Paul Krugerlaan (6)

Renovatie & Transformatie Beurs

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed? Van dinsdag 12 april t/m donderdag 14 april is in de Brabanthallen in Den Bosch de Renovatie & Transformatiebeurs 2016.

Twitter