Overheidsgebouwen hebben een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, energieverbruik en binnenklimaat.

Overheid: Onderhoud & beheer van Rijksvastgoed

Overheidsgebouwen hebben een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, energieverbruik en binnenklimaat. Gebouwen in goede staat brengen is één. Dat op termijn ook zo houden is een tweede uitdaging. Door demografische ontwikkelingen, fusies of verschuivende taken in het overheidsapparaat kan de functie van een gebouw veranderen.

Toekomst

Voor de investeringen in (eventuele) verduurzaming en in het onderhoud van overheidsgebouwen kijkt De Variabele niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook naar de functionaliteit van het gebouw op termijn. Het onderhoud wordt bekostigd met publiek geld. Extra reden om verantwoorde, toekomstbewuste onderhoudsscenario’s te hanteren: smart gecalculeerd, met voldoende flexibiliteit voor eventuele transities onderweg.

Gebruikers en bezoekers voorop

Vaak vindt het onderhoud aan Rijksvastgoed plaats terwijl gebouwen in gebruik zijn. ‘De winkel blijft open voor de burger’. De Variabele heeft veel ervaring met onderhoud in actieve omgevingen. Wij zien het zo: de gebruikers en bezoekers van uw gebouwen zijn uw klanten.  Daar gaan we veilig, opgeruimd en vriendelijk mee om. Uw Klant is onze Koning.

Maak kennis met De Variabele

Een aantal componenten vormen één dynamisch geheel: De Variabele. Specialisten op het gebied van klantcommunicatie en creatieve adviseurs en innovators zorgen samen met onze flexibele vakmensen voor een optimale samenwerking en een strak resultaat. Neem contact met ons op of ontdek meer over De Variabele:

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem