Onze wortels én onze meerwaarde liggen in het bestaand vastgoed.

Projecten – Vastgoedonderhoud

Onze uitvoeringsorganisatie. De Variabele Projecten staat voor een resultaatgerichte ontwikkeling en uitvoering van vastgoedonderhoud en verbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Van planvorming, communicatie en uitvoering tot en met nazorg.

Hierbij houden we voortdurend de belangen van de bewoners/gebruikers en de omgeving in het oog. Onze vakmensen zijn ingevoerd in de kneepjes van het vak, kennen simpele oplossingen voor complex ogende vraagstukken en weten hoe het is om te werken in een bewoonde en actieve omgeving. Onze wortels én onze meerwaarde liggen in het bestaand vastgoed.

Dit zijn onze diensten

Verbinding

Of het nu gaat over het uitvoeren van vastgoedonderhoud, een verbouwing, asbestsanering of renovatie; het resultaat wordt sterk bepaald door de kwaliteit van de samenwerking. De verbintenis tussen de samenwerkende partijen. Denken, doen en vooruitzien vanuit het gezamenlijke belang. Elkaar inspireren en aanspreken. Samen accelereren en stappen zetten die het verschil maken.

Mensenwerk

Dat soort samenwerking kun je moeilijk in een contractvorm gieten. Je kunt het wel faciliteren en beïnvloeden. Door de juiste teams samen te stellen. Teams van mensen die elkaar waarderen, respecteren, aanvullen, maar ook rustig durven te bekritiseren. Samen werken aan meerwaarde. Met mensen die een klik hebben. Dat zien we graag bij De Variabele.

Stappen verder

Wat als we uw project hebben opgeleverd? Einde samenwerking? Niet wat ons betreft. We kijken graag verder en gaan samen met u onderweg naar resultaatgericht vastgoedonderhoud. De Variabele heeft haar eigen vastgoedadviseurs. Daardoor heeft u steeds grip op de kwaliteit en sturen wij op betrouwbare scenario’s. U maakt de keuzes en houdt de regie!

Effectief vastgoedonderhoud

Met een strak resultaat. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Samen. Dus gaan we eventueel samen naar een project op locatie. Eentje waar we aan het werk zijn. Daar kunt u De Variabele immers het best beleven. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Of bekijk onderstaande afgeronde projecten en laat u verrassen door de kwaliteit van De Variabele.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem