Onze werkzaamheden? In één woord: alles. Van gevelelementen en daken tot en met badkamers, keukens en installaties.

Voor De Variabele zijn klant (bewoners en gebruikers) en techniek gelijkwaardig. Bovendien werken we altijd samen met vaste partners. Geen wonder dus dat renovatie met en tussen bewoners en gebruikers ons zit als een maatpak. Uw bezit kent tijdens de exploitatieperiode één of meerdere renovatiemomenten. Hierbij tillen we de conditie van uw vastgoed weer naar een hoger niveau, om de technische levensduur te borgen voor de toekomst.

Onze werkzaamheden? In één woord: alles. Van gevelelementen en daken tot en met badkamers, keukens en installaties. Met ons concept De Badmeester kunnen we binnen één dag een complete badkamerrenovatie voor u in orde hebben.

 

Vastgoed en renovatie

Vastgoed renovatie draait om vernieuwing. Om een verbinding te maken met de toekomst. In uitstraling en bruikbaarheid van uw pand of complex. Dat realiseren we met praktisch advies en inventieve oplossingen. We denken mee vanuit onze expertise. Met oog voor de eindgebruiker. Benieuwd naar wat De Variabele voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze projecten.