"Voor uitdagingen hebben we persoonlijk advies en maatwerk."

Een renovatie is niet alleen een mooi moment om uw vastgoed technisch op te waarderen. U kunt ook meteen instappen op alle mogelijke verduurzamingsschalen. We denken graag met u mee over energiebesparing door isolerende maatregelen of door het plaatsen van energiezuinigere installaties (verbetering energielabel). U kunt ook denken aan duurzame energieopwekking door zonnepanelen of warmtepompen (NOM of BENG).

We zoeken het graag in gecombineerde scenario’s waarin ook rekening wordt gehouden met de gevolgen voor bewoners (woonlasten) en het milieu (c2c, GPR). Kiest u liever voor een gestandaardiseerde aanpak, dan bieden we u met Zonrijk Wonen, ZEH of één van onze andere concepten ook volop mogelijkheden.

Restauratie van monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk is maatwerk. Ieder pand, ieder project is uniek. Behouden gaat voor vernieuwen. Dat snappen we bij De Variabele. Om vast te stellen welke werkzaamheden benodigd zijn om het monumentale karakter te behouden komen we daarom graag even kijken. Dan kunnen we u meteen van adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat u inspireren door onderstaande cases.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem