"Korte lijnen, vertrouwde gezichten, ingespeelde teams en uitmuntend vakmanschap"

Ons klantgestuurd onderhoud. Vastgoed is een breed begrip. Onderhoud is dat ook. Toch staat De Variabele voor service aan uw vastgoed in de breedste zin van het woord. Dat is op zijn zachtst gezegd bijzonder. En wat belangrijker is: voor u is het ideaal.

De Variabele. Óók variabel door de twee gezichten van ons vastgoedonderhoud: projectmatig en klantgestuurd. De eerste wordt aangedreven van binnenuit: strategisch voorbereid en tactisch doordacht uitgevoerd. De tweede wordt vooral extern aangestuurd. Door klanten die een probleem hebben dat we niet alleen effectief, maar vaak ook snel moeten verhelpen.

Herkenbaar door kwaliteit

U herkent onze service voor klantgestuurd onderhoud dan ook aan korte lijnen, vertrouwde gezichten, ingespeelde teams en uitmuntend vakmanschap. Essentieel als het gaat om reparatieverzoeken, contract- en mutatieonderhoud. Onze servicepunten zijn altijd dichtbij. Met servicemedewerkers die niet denken in problemen, maar in oplossingen. Daarom zijn onze servicebussen uitgerust met de top 100 servicematerialen. We proberen altijd om klachten of problemen in één keer goed op te lossen.

Lokaal & flexibel

Wat is onze service nog meer waard? Met onze lokale formule kunnen we ook voor u dichtbij een servicepunt inrichten. Onze service gaat altijd en overal door. Tijdens kantooruren helpen onze medewerkers u verder. Buiten kantoortijden blijven we voor u bereikbaar. Bij calamiteiten komen we direct in actie. Dat heet flexibiliteit. Ook daarom heten wij De Variabele!

Vastgoedservice & onderhoud

De Variabele heeft één telefoonnummer voor al uw technische vragen of meer informatie over onze vastgoedservice: 0800 – 7107. Één aanspreekpunt, dus. Zo kunnen we snel blijven schakelen. Wel zo prettig. Neem gerust contact met ons op voor een reparatieverzoek of meer informatie over contract- en mutatie onderhoud of bekijk onderstaande situaties voor een beeld van De Variabele in de praktijk.

Woningcorporaties

Woningscorporaties

Oog voor uw wensen

Overheid

Overheid

Één dynamisch geheel

Onderwijs

Onderwijs

Doordacht en duidelijk

Zorg & Welzijn

Zorg & Welzijn

Ondersteuning op maat

Beheerders & Beleggers

Beheerders & Beleggers

De bewoner als uitgangspunt

Industrie

Industrie

Verfrissende ideeën

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem