• Alle vacatures
  • Allround vakmensen
  • Projectleider
  • Projectondersteuner
  • Schilders
  • Stage/Afstuderen
  • Timmermannen

Allround vakmensen (tegelzetter-stukadoor, timmerman), regio Doetinchem

Als allround vakman verzorg je het dagelijks- en mutatieonderhoud voor verschillende woningcorporaties.

Stagiair(e) Projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider)

Ben jij een student Bouwkunde of Nimeto en ben je op zoek naar een stage? Binnen De Variabele ben je op de vestiging in Veenendaal van harte welkom!

Timmerkrachten (houtrotreparateurs)

Als timmerkracht (houtrotreparateur) verwijder je (waar nodig) hout(constructies) en plaats of herstel je deze. Daarnaast verricht je beglazings-, kit- en schilderwerk.

Bouwkundig projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider) Projecten

Als projectondersteuner verzorg je de calculatie, werkvoorbereiding, het plannen en organiseren voor de grotere onderhoudsprojecten.

Projectleider Projecten

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de projectondersteuners, teamleiders en vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden van grotere onderhoudsprojecten.

Allround vakmensen / tegelzetters-stukadoors / elektromonteurs-loodgieters (m/v), regio’s Doetinchem, Duiven en Nijmegen

Projectondersteuner Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Als projectondersteuner verzorg je de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van dagelijks en mutatieonderhoud.

Schilders (Regio’s Doetinchem, Nijmegen en Utrecht)

Als schilder ben je verantwoordelijk voor de verfraaiing en bescherming van oppervlakken met verflagen en aanverwante werkzaamheden, zoals houtrotreparatie en glaszetten.