Hé vakman!
Ken ik jou niet ergens van…?

Zie jij ze ook steeds vaker? Advertenties achter op busjes, steeds meer vacatures in week- en dagbladen… Bedrijven zijn volop op zoek naar personeel, vooral in de technische sector. Maar hoe vind je geschikte vakkrachten en vooral: hoe vind je mensen die bij jouw bedrijf passen? Met de actie “Hé vakman, waar ken ik jou van?” gaan onze eigen vakmensen op zoek naar nieuwe collega’s.

Praktisch en zonder drempel. Geen sollicitatiebrieven, geen lastige gesprekken en moeilijke vragen. Je loopt gewoon op één van onze projecten bij de teamleider binnen en gaat het gesprek aan. Je krijgt een beeld van ons bedrijf, van wat we doen en wie je nieuwe collega’s kunnen worden.

Geen sollicitatiebrieven en moeilijke vragen

Na de eerste kennismaking denk je nog eens rustig na. Je laat alles op je inwerken en je bepaalt zelf of en wanneer je toe bent aan de volgende stap. Is het gevoel goed? Dan praten we graag met je verder.
Over een leuke baan bij een vastgoedonderhoudbedrijf, dat in jouw eigen omgeving actief is. Waarbij je veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden hebt.

We hebben bij De Variabele alles in huis om mensen te binden én te behouden. En ook al heb je een heel ander soort opleiding of beroep: heb je affiniteit met bouw en onderhoud, loop gerust eens binnen. 

Waar moet ik zijn?

Op dinsdag 22 januari, donderdag 24 januari, dinsdag 29 januari en donderdag 31 januari kun je tussen 15.00 en 16.00 uur op een aantal bouwplaatsen bij onze teamleiders en vakmensen binnenlopen.

Project Waalkazerne:
Bottelstraat 38 te Nijmegen,
contactpersoon Ron Sommers

Project Middachtenstraat:
Middachtenstraat te Nijmegen,
contactpersoon Bert Krebbers

Project Van het Sant-straat:
Van het Sant-straat te Nijmegen,
contactpersoon Jan Driessen

We kijken er naar uit je persoonlijk te ontmoeten.

Ik kan niet wachten

Duurt eind januari te lang en wil je meer weten over je mogelijkheden binnen De Variabele? Dan kun je vanaf 7 januari 2019 contact opnemen met onze personeelsfunctionaris Cindy Scholten.
Zij is bereikbaar op 0800-7107 of via cscholten@devariabele.nl Je kunt ook een bericht via de website, facebook of onze e-mail sturen.
We spreken elkaar!

  • Alle vacatures
  • Allround vakmensen
  • Projectleider
  • Projectondersteuner
  • Schilders
  • Teamleiders
  • Timmermannen

Timmerkrachten (houtrotreparateurs)

Als timmerkracht (houtrotreparateur) verwijder je (waar nodig) hout(constructies) en plaats of herstel je deze. Daarnaast verricht je beglazings-, kit- en schilderwerk.

Projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider) Projecten

Als projectondersteuner verzorg je de calculatie en werkvoorbereiding en ben je betrokken bij het plannen en organiseren van werkzaamheden voor de grotere onderhoudsprojecten.

Projectleider Projecten

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de projectondersteuners, teamleiders en vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden van grotere onderhoudsprojecten.

Teamleider (Regio Utrecht)

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de juiste realisatie van werkopdrachten binnen de afgesproken specificaties. Je stuurt onze vakmensen en onderaannemers aan. Naast de coördinatie, organisatie en technische voorbereiding van de werkuitvoering, werk je voor een substantieel deel mee als allround vakman.

Allround vakmensen / tegelzetters-stukadoors / elektromonteurs-loodgieters (m/v), regio’s Doetinchem, Duiven en Nijmegen

Projectleider Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van dagelijks en mutatieonderhoud.

Projectondersteuner Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Als projectondersteuner verzorg je de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van dagelijks en mutatieonderhoud.

Schilders (Regio’s Doetinchem, Nijmegen en Utrecht)

Als schilder ben je verantwoordelijk voor de verfraaiing en bescherming van oppervlakken met verflagen en aanverwante werkzaamheden, zoals houtrotreparatie en glaszetten.

Timmerman bouwprojecten (m/v)

Als timmerman bouwprojecten zorg je voor de dagelijkse aansturing van timmerlieden en overige bouwplaats medewerkers op de werkvloer. Je onderhoudt het contact met de klant. Daarnaast werk je mee in de uitvoering als timmerman, voor een substantieel gedeelte van zijn tijd.