• Alle vacatures
  • Administratie
  • Allround vakmensen
  • Asbest
  • Monteurs
  • Projectleider
  • Projectondersteuner
  • Schilders
  • Timmermannen

Calculator/werkvoorbereider Jacobs Milieutechniek (Asbest)

Als calculator/werkvoorbereider ben je vanaf de start van het project betrokken. Je controleert of het rapport dat gemaakt is bij een (asbest)inventarisatie juist is. Daarna maak je een uitwerking van de kosten en stel je een activiteitenplan op. Je verzorgt de planning van de medewerkers en de administratie rondom het project.

BKT-experts (monteurs)

Wij, de BKT-experts van De Variabele, zoeken een collega die samen met ons bewoners blij gaat maken met onze nieuwe badkamers, keukens en toiletten. Mooi om te monteren, geen gekruip en geen troep. Schoon en snel werk met een gaaf resultaat.

Administratief medewerk(st)er (tijdelijk)

Als administratief medewerk(ster) houd je je voornamelijk bezig met de verkoopkant (facturatie).

Timmerkrachten (houtrotreparateurs)

Als timmerkracht (houtrotreparateur) verwijder je (waar nodig) hout(constructies) en plaats of herstel je deze. Daarnaast verricht je beglazings-, kit- en schilderwerk.

Projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider) Projecten

Als projectondersteuner verzorg je de calculatie en werkvoorbereiding en ben je betrokken bij het plannen en organiseren van werkzaamheden voor de grotere onderhoudsprojecten.

Projectleider Projecten

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de projectondersteuners, teamleiders en vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden van grotere onderhoudsprojecten.

Allround vakmensen / tegelzetters-stukadoors / elektromonteurs-loodgieters (m/v), regio’s Doetinchem, Duiven en Nijmegen

Projectleider Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van dagelijks en mutatieonderhoud.

Schilders (Regio’s Doetinchem, Nijmegen en Utrecht)

Als schilder ben je verantwoordelijk voor de verfraaiing en bescherming van oppervlakken met verflagen en aanverwante werkzaamheden, zoals houtrotreparatie en glaszetten.