• Alle vacatures
  • Administratie
  • Allround vakmensen
  • Glaszetters
  • Projectleider
  • Projectondersteuner
  • Schilders
  • Teamleiders
  • Timmermannen

Administratief medewerk(st)er (tijdelijk)

Als administratief medewerk(ster) houd je je voornamelijk bezig met de verkoopkant (facturatie).

Glaszetters

Als glaszetter verwijder je (isolatie-)ruiten, je bewerkt de kozijnen en sponningen en plaatst het glas.

Timmerkrachten (houtrotreparateurs)

Als timmerkracht (houtrotreparateur) verwijder je (waar nodig) hout(constructies) en plaats of herstel je deze. Daarnaast verricht je beglazings-, kit- en schilderwerk.

Projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider) Projecten

Als projectondersteuner verzorg je de calculatie en werkvoorbereiding en ben je betrokken bij het plannen en organiseren van werkzaamheden voor de grotere onderhoudsprojecten.

Projectleider Projecten

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de projectondersteuners, teamleiders en vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden van grotere onderhoudsprojecten.

Teamleider (Regio Utrecht)

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de juiste realisatie van werkopdrachten binnen de afgesproken specificaties. Je stuurt onze vakmensen en onderaannemers aan. Naast de coördinatie, organisatie en technische voorbereiding van de werkuitvoering, werk je voor een substantieel deel mee als allround vakman.

Allround vakmensen / tegelzetters-stukadoors / elektromonteurs-loodgieters (m/v), regio’s Doetinchem, Duiven en Nijmegen

Projectleider Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder, gebruiker), stuur je de vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van dagelijks en mutatieonderhoud.

Projectondersteuner Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Als projectondersteuner verzorg je de administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van dagelijks en mutatieonderhoud.

Schilders (Regio’s Doetinchem, Nijmegen en Utrecht)

Als schilder ben je verantwoordelijk voor de verfraaiing en bescherming van oppervlakken met verflagen en aanverwante werkzaamheden, zoals houtrotreparatie en glaszetten.

Timmerman bouwprojecten (m/v)

Als timmerman bouwprojecten zorg je voor de dagelijkse aansturing van timmerlieden en overige bouwplaats medewerkers op de werkvloer. Je onderhoudt het contact met de klant. Daarnaast werk je mee in de uitvoering als timmerman, voor een substantieel gedeelte van zijn tijd.