"Voor uitdagingen hebben we persoonlijk advies en maatwerk."

Onderhoud & Renovatie voor Woningcorporaties

Het is een enerverende tijd voor woningcorporaties. U steekt veel energie in uw belangrijkste opgave: de zorg voor voldoende betaalbare huurwoningen en tevreden huurders en gebruikers. Het faciliteren van ‘wonen en zorg’ in de wijken is een uitdaging op zich. Net zoals het zorgen voor leefbare buurten en wijken.

Woningverbetering

De randvoorwaarden liegen er niet om. Het Rijk verwacht dat u investeert in duurzaamheid, energiebesparing, veiligheid en kwaliteitsverhoging in het algemeen. Voor nieuwbouw is er vrijwel geen ruimte. U moet de oplossingen dus zoeken in het bestaand bezit. En gelukkig kán dat ook.

Strategisch vastgoedbeheer

De woningen van de toekomst staan er al. De vraag is: hoe gaat u slim om met de kansen van de moderne techniek? Hoe past u dit strategisch toe op uw portfolio? U kunt uw geld maar één keer uitgeven. Dit betekent dat u keuzes moet maken. Als specialist in innovatie, verduurzaming, exploitatieanalyse en vastgoedonderhoud helpt De Variabele u om de beste beslissingen te nemen.

Tevreden huurders

We hebben oog voor de wensen van de bewoners. Dat houdt in dat we duidelijk communiceren wat we gaan doen, hoe we dat doen en wanneer we dat doen. Zodat uw huurders weten waar ze aan toe zijn en zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op of laat u inspireren door onze werkzaamheden voor woningcorporaties:

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem