Zorg & welzijn draait om de mensen. Om de patiënten en de cliënten.

Zorg & Welzijn: Vastgoedonderhoud voor zorginstellingen

Zorg & welzijn draait om de mensen. Om de patiënten en de cliënten. Alles wat daar niet direct mee te maken heeft is geen kerntaak en mag in principe geen tijd kosten. Geen beslommeringen. De zorgsector stimuleert én faciliteert ouderen om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Veranderingen in zorgvastgoed

Wonen en zorg worden meer van elkaar gescheiden. Hiermee krijgt uw zorginstelling er feitelijk ook de taken van een ‘soort woningcorporatie’ bij. Naast het vastgoedbeheer bijvoorbeeld ook het strategisch vastgoedonderhoud van de zelfstandige woningen. Welzijnsorganisaties willen en moeten zich kunnen concentreren op het welzijn van hun cliënten. Minder bezig zijn met gebouwen en stenen, meer met mensen.

Volledige ontzorging

De Variabele werkt al jaren voor verschillende corporaties en is uitstekend thuis in het onderhoud voor zorginstellingen en welzijnsorganisaties. We hebben hier veel ervaring mee en kunnen u  op maat ondersteunen. Van planmatig onderhoud tot service- en mutatieonderhoud. Van advies en organisatie tot uitvoering. Laat ons doen waar wij goed in zijn. Dan kunt u doen waar u goed in bent.

Toegewijd aan gebruikers

De Variabele draagt zorg voor vastgoedonderhoud voor zorginstellingen. En haar gebruikers. Vooral deze groep bewoners is namelijk gebaat bij een duidelijke communicatie die niets te wensen overlaat. Daarom is De Variabele met communicatiespecialisten dichtbij haar projecten. Betrokken en bereikbaar. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen of neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

Regio Utrecht

De Smalle Zijde 7E
3903 LL Veenendaal

Regio Nijmegen

Bemmelseweg 73
6662 PE Elst

Bachstraat 29
6521 EH Nijmegen

Regio Arnhem-Doetinchem

Marketing 45
6921 RE Duiven

Fabriekstraat 17B
7005 AP Doetinchem