Altijd op de hoogte via VAR TV

Altijd op de hoogte via VAR tv

Even bekijken tijdens het koffiezetten of in de keet tijdens het schaften. Zorgen dat alle collega’s altijd op de hoogte zijn van het nieuws, instructies en berichten vanuit De Variabele. VAR tv is het nieuwe informatiekanaal voor de interne communicatie.

Op 6 april lanceren we een nieuw platform: VAR tv. Dit doen we om de interne communicatie naar een hoger niveau te tillen. Op elk moment de medewerkers op de hoogte brengen, zodat iedereen optimaal is aangesloten bij onze missie en doelen voor de komende jaren. Maar ook om nieuws en berichten met iedereen te delen.

De inhoud varieert: van verjaardagen tot leuke herinneringen en foto’s, tot herinneringen voor bijeenkomsten en informatie over werkwijze en protocollen. Elk onderwerp delen we op deze manier met alle collega’s. Op een plezierige manier.

VAR tv vervangt de nieuwsbrieven en heeft één groot voordeel: we bereiken in één stap alle collega’s. Nieuwe ontwikkelingen delen we snel. Op kantoor zie je het nieuws op de schermen, de vakmensen buiten zien VAR tv op hun telefoon of tablet. Op elk moment van de dag ben je met VAR tv op de hoogte binnen De Variabele.