WE ONTFERMEN ONS
OVER VASTGOEDSERVICE
IN DE VOLLE BREEDTE

EN WE DUIKEN ER ZO DIEP IN ALS NODIG IS

Samen werken

Of het nu gaat over het uitvoeren van onderhoud, een verbouwing, asbestsanering of renovatie; het resultaat wordt sterk bepaald door de kwaliteit van de samenwerking. De verbintenis tussen de samenwerkende partijen. Denken, doen en vooruitzien vanuit het gezamenlijke belang. Elkaar inspireren en aanspreken. Samen accelereren en stappen zetten die het verschil maken. Dat soort samenwerking kun je moeilijk voorschrijven. Je kunt het wel faciliteren en beïnvloeden. Met het team van de beste mensen. Teams van mensen die elkaar waarderen, respecteren, aanvullen, maar ook rustig durven te bekritiseren. Samen werken aan meerwaarde. Dat zien we graag bij De Variabele.

EN WE DUIKEN ER
ZO DIEP IN ALS
NODIG IS

BKT-experts

Klantgestuurd vervangen van keukens, badkamers en toiletten. Het gebeurt steeds meer en vaker. Met onze BKT-experts leveren we alternatieve wand- en vloerafwerkingen. Een strakke snelle en schoner oplossing. Minder overlast voor de bewoner of gebruiker en een hoogwaardig en duurzaam product voor de eigenaar. Wie wil dat nu niet. Met onze werkplaats op locatie hebben we voor iedere keuken, toilet en badkamer een passende oplossing. U kiest uit glas- of keramische panelen die zorgen voor een mooi uiterlijk. Zowel in serie als enkelvoudig toe te passen.

Studentenwoningen SSH&

Het complex Heidepark van SSH& onderging een flinke metamorfose. Er werd een derde verdieping gerealiseerd op het bestaande complex met 35 nieuwe studentenwoningen. In de bestaande woningen werden werkzaamheden uitgevoerd om de veiligheid te verhogen en de gehele gevel van het complex is vernieuwd en verduurzaamd. Ook werden op de eerste en tweede verdieping nog twee extra woningen gerealiseerd. In samenwerking met Croonen Architecten en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau is het plan ontwikkeld en gerealiseerd.

Rookmelders voor Talis

De komende maanden zal Talis samen met onderhoudspartners De Variabele, Talen, Quadrant en Ariëns bij 11.500 woningen aanbellen om rookmelders te plaatsen. De rookmelders worden door de corporatie onderhouden. Bij het plaatsen van de rookmelders is er ook aandacht voor hoe bewoners zelf kunnen bijdragen door het geven van tips om de woning brandveiliger te maken en wat te doen als er toch brand uitbreekt. Voor deze voorlichting trekt Talis samen op met de brandweer. Eind 2021 zijn alle woningen van Talis voorzien van een rookmelder.

Renovatie Enschede Zuid, Apostolisch Genootschap

Samen met De Groot Installatiegroep vormden De Variabele de bouwgroep die de twee gemeenschapsgebouwen van het Apostolisch Genootschap in Enschede-Wooldrik en Enschede-Zuid renoveerden. In samenwerking met Terrena Architecten, Boersema Installatie Adviseurs en constructiebureau De Prouw zijn de plannen ontwikkeld, uitgewerkt en gerealiseerd. Eind maart 2019 is de eerste renovatie opgeleverd en in april 2021 is ook het complex aan de Wethouder Elhorstraat opgeleverd.

download het volledige artikel

bekijk het eindresultaat