De variabele doet!

Bijzondere projecten voor mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken

De Variabele Doet! is een jaarlijks initiatief waarbij medewerkers en partners van De Variabele zich op de eerste vrijdag van februari geheel belangeloos inzetten voor bijzondere onderhoudsprojecten. Dit doen we om de woon- en werkomgeving van “bijzondere” mensen een stukje prettiger te maken.

Vanuit iedere regio selecteren we projecten met een bijzondere betekenis en dragen we bij aan de prettige leefomgeving van bewoners en gebruikers. Hierbij zijn we vooral op zoek naar projecten voor kwetsbare doelgroepen die zonder dit initiatief niet uitgevoerd worden. Een team van onze eigen medewerkers maakt een selectie uit de ingezonden projecten. De Variabele faciliteert in de vorm van materiaal, materieel en organisatie. Met een goede voorbereiding vooraf en op de dag zelf met een hapje en een drankje, zorgen we dat iedereen optimaal kan presteren.

Denkt u met ons mee  om projecten die het echt verdienen bij ons aan te dragen? Heeft u een geschikt project? Neem dan contact op via info@devariabele.nl.

Wilt u als medewerker of partner een bijdrage leveren in zowel materiaal en/of helpende handjes? Neem dan contact op via info@devariabele.nl.

 

Vastgoedservice gaat over veel meer dan alleen de spreekwoordelijke stenen

Soms moet je wensen gewoon uitspreken om ze waar te maken