Baston Wonen, Hagemans en
De Variabele bundelen krachten
voor duurzame toekomst

Zevenaar, 5 december 2023 – In een gezamenlijke inspanning om de verduurzamingsopgave van de bestaande woningvoorraad aan te pakken, kondigen woningcorporatie Baston Wonen en vastgoedonderhoudsbedrijven De Variabele en Hagemans met trots hun strategische samenwerking aan. Tijdens een officieel tekenmoment dat plaatsvond op 5 december bekrachtigen de betrokken partijen de Resultaat Gerichte Samenwerking (RGS).

Deze samenwerking is het resultaat van een gedeelde visie op de toekomst van duurzaam wonen en de erkenning van de uitdagingen die de verduurzamingsopgave met zich meebrengt. Het bundelen van krachten stelt partijen in staat om te profiteren van elkaars sterke punten.

Belang van samenwerken
Met partijen werken we aan de verdere ontwikkeling en uitrol van Resultaat Gericht Samenwerken en daarmee aan de verbetering van de kwaliteit van het woningbezit.

De samenwerkingspartners geloven in een open houding en de kracht van (pro)actief samenwerken. Door krachten te bundelen, streven de partijen ernaar om een belangrijk verschil te maken in het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Deze samenwerking tussen Baston Wonen, De Variabele, Hagemans en de bewoners benadrukt dat.

Betaalbaar en prettig wonen
Door te investeren in duurzame oplossingen leveren de partijen naast een positieve bijdrage aan het milieu ook bij aan betaalbaar en prettig wonen door besparing van energie voor bewoners en het verbeteren van wooncomfort.