CTRL2050 OP DE BOUWBEURS 2023

 

2022 was een mooi jaar voor De Variabele met innovatieve hoogtepunten. De Variabele wil eerder verder met vernieuwende producten en processen die we zelfstandig of in samenwerking met onze partners ontwikkelen en realiseren. Eén van onze doelstellingen is: “We leveren innovatieve oplossingen en producten waarmee corporaties hun doelen sneller, beter en efficiënter bereiken”.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 staan we op de BouwBeurs in de Utrechtse Jaarbeurs met de totaaloplossing CTRL2050. Deze innovatie is geschikt voor 40% van de corporatiewoningen en een totaaloplossing waarmee we u technisch, uitvoerend, organisatorisch en financieel volledig ontzorgen. Met het principe van “de warme jas & duurzame installatie” doeltreffende gestandaardiseerd en geïndustrialiseerd. De oplossing is tot twee cijfers achter de komma doorgerekend en uitontwikkeld en direct toepasbaar op een serie helder omkaderde woningtypen.

En dat alles voor een vaste renovatieprijs, een gegarandeerde energieprestatie, het MJOP voor 25 jaar én de doorgerekende Netto Contante Waarde van de woning voor 25 jaar. Een werk- en tijdbesparende totaaloplossing waarmee professionele vastgoedeigenaren én hun partners snel aan de slag kunnen. Hiermee heeft u de handen vrij voor meer uitdagende complexen en woongebouwen.

Wilt u meer weten over CTRL2050? Klik hier om u gratis aan te melden voor de BouwBeurs en bezoek ons in hal 7, stand A.086.