een goed begin

is het halve werk

 

 

Nieuwe medewerkers goed meenemen in wie je bent als organisatie en wat je doet is heel belangrijk. De nieuwe “beste mensen” bij De Variabele krijgen daarom vanaf februari een eigen opleiding bij indiensttreding: de Opstaptraining. Cultuur, samenwerken en het proces vormen de ingrediënten voor de training die tijdens een periode van 3 weken gevolgd wordt.

De vakspecialisten van De Variabele verzorgen deze interactieve trainingen. Die overigens ook door collega’s gevolgd gaan worden die al langer aan boord zijn. Zo blijft iedereen op de hoogte van afspraken en ontwikkelingen.

We zijn trots om (nieuwe) medewerkers in ons gevoel en passie te mogen meenemen. En zeker als ze dit ook zo ervaren. Ruud Trommel, Projectleider Klant, volgde de training in maart en vertelt: “Wat een warm welkom zeg en wat een super goed georganiseerde introductie. Samen met de overige nieuwe collega’s mag ik een interne opstaptraining van drie weken volgen waarbij ik kennis maak met de gehele organisatie. We worden wegwijs gemaakt door de verschillende systemen, de geldende procedures, de huisstijlregels, bezoeken de verschillende locaties en maken zo gelijk kennis met een groot aantal collega’s. Het voelt echt als een warm bad”.