eerder verder volgens…

Ludwig Smits

Eerder verder helpt iederéén verder

Als wij ‘eerder verder’ zeggen… dan zijn dat voor Ludwig Smits, proceseigenaar Innovatie & Relatie, vernieuwingen en procesverbeteringen. Aan uitvindingen die niet enkel de eigen opdrachtgevers eerder verder helpen, maar de gehele vastgoedmarkt en onderhoudssector haar doelen sneller en beter doet bereiken.

Binnen de genoemde sectoren, zijn samenwerkingscontracten steeds gangbaarder geworden. Hierdoor is de vraag óf een volgende opdracht binnen wordt gehaald minder aan de orde. Veel belangrijker is de vraag hóe een opdracht wordt uitgevoerd. Ludwig: “Onze innovaties en procesverbeteringen moeten dermate interessant zijn voor onze opdrachtgevers, dat collega-ketenpartners, waarmee we samen aan tafel zitten, deze innovaties ook zullen gaan toepassen. Op de eerste plaats worden de innovaties en procesverbeteringen ingezet om onze gezamenlijke opdrachtgever eerder verder te helpen. Op de tweede plaats moet het ons en onze collega’s eerder verder helpen. En zijn zij geholpen, dan zijn ook hún opdrachtgevers waar wij niet voor werken, eerder verder geholpen. Wat mij betreft is dat mijn job!”

Net zoals de vastgoedmarkt en onderhoudsbranche continu evolueren, verandert ook de verwachting van opdrachtgevers. Ze verwachten vanzelfsprekend van de specialist met wie zij in zee gaan, dat deze de klus op een professionele wijze weet te klaren. Daarbij komt dat opdrachtgevers vandaag de dag óók graag zien dat de uitvoerder expertise en visie toevoegt. Samen eerder verder dus!