klant brengt projecten

eerder verder

 

Bij de oprichting van De Variabele is door de proceseigenaren nadrukkelijk gekozen voor een structuur waarin we niet alleen diensten leveren op technisch gebied. We ondersteunen onze opdrachtgevers ook in de communicatie met onze afdeling Klant. Een onafhankelijke afdeling die in de afgelopen jaren gestaag is gegroeid. Niet alleen op het gebied van personele bezetting. Ook ontwikkelden we steeds meer tools en hulpmiddelen om de communicatie bij Service opdrachten en Projecten te ondersteunen. Want één ding staat bij ons voorop; bewoners en gebruikers moeten op tijd weten waar ze aan toe zijn en wat hen te wachten staat. Daarnaast zorgen we met een goede en duidelijke communicatie ook dat de uitvoering volgens gemaakte afspraken aan de slag kan. Niet alleen die van De Variabele, maar ook van onze partners in de uitvoering.

Met ons team van Projectleiders Klant en Bewonersbegeleiders staan we naast het team van Techniek. Samen hebben we het gemeenschappelijk doel om het project zo optimaal te laten verlopen. Voor u als opdrachtgever is het mogelijk om over de volle breedte te ondersteunen of werkzaamheden zelfs volledig uit handen te nemen. Voert u zelf een deel van de communicatie uit? Ook geen probleem, we kijken graag hoe we de taken zo goed mogelijk samen verdelen. Maatwerk passend bij ieder project.

Maatwerk vanuit een persoonlijke en betrokken houding. Meer weten over ons maatwerk? Onze vastgoedgidsen en Projectleiders Klant vertellen u er graag meer over.

Klanttevredenheid in de praktijk: https://www.youtube.com/watch?v=vMZIZe6cZ6o