Repair Care-training

Opleidingsdagen in het ontwikkelcentrum “Verder”

Op dinsdag 14 en woensdag 15 september hebben twee groepen collega’s van De Variabele de Repair Care-training gevolgd in ons nieuwe ontwikkelcentrum “Verder” aan de Bemmelseweg in Elst. Repair Care had daarmee een primeur te pakken.

De Variabele levert met het ontwikkelcentrum zelf een belangrijke bijdrage aan haar doelstelling om te werken met “de beste mensen”. We geven hiermee zowel bestaande als nieuwe collega’s ruimte en gelegenheid om te groeien. “Om vakmensen binnen je bedrijf te halen en te blijven binden is het belangrijk dat mensen de mogelijkheid hebben om verder te komen”, zegt Bob Jacobs. Bob is als proceseigenaar Service en Projecten verantwoordelijk voor en afhankelijk van goede en bekwame vakmensen. “We bieden medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in hun huidige functie. Ook doorgroeien naar andere functies binnen ons bedrijf behoort tot de mogelijkheden en ondersteunen we”.  Ook partners en opdrachtgevers zijn van harte welkom: we bieden hen graag dezelfde mogelijkheden op hun werkgebied.

Tijdens de opleidingsdagen van 14 en 15 september zijn onze vakmensen geschoold in onder andere materiekennis van geveltimmerwerk, hout en het ontstaan van houtrot. Ook zijn er praktijkoefeningen uitgevoerd zoals frezen, opzetten en afmessen,  het schuren van een reparatie en het herstellen van aangetast hout door middel van lamineren.