WILT U ONS LATEN WETEN HOE U

DE VARIABELE ZIET?

Eerder verder: dat is de slogan van De Variabele. De vastgoedvernieuwer wil opdrachtgevers eerder verder brengen in hun renovatie- en verduurzamingsopgave. Hiervoor heeft De Variabele ambities gedefinieerd die naar haar idee aansluiten bij de eisen en wensen van de opdrachtgevers. We zijn benieuwd of u deze waarden herkent in De Variabele. En hoe belangrijk u deze vindt. Met dit onderzoek wil De Variabele toetsen hoe haar ambities buiten haar eigen organisatie worden ervaren. Om op deze manier haar interne organisatie waar mogelijk nog beter af te stemmen op de externe behoeften en beleving. Wilt u De Variabele hier ook mee helpen? 

Hoe kunt u meedoen?

Via de link hieronder komt u bij het onderzoek. Daar vindt u ook een uitgebreide toelichting. In het onderzoek zet u zestien verschillende thema’s, die onderdeel zijn van de ambities van De Variabele, in volgorde van herkenbaarheid. Het onderzoek neemt maximaal tien minuten in beslag.

https://awvn.crunchrapps.com/app/survey/questions/3ccb230b-fd2a-48a8-b621-3837e2875bb9

Kunt u niet op de link klikken? Kopieer en plak de link dan in de adresbalk van uw internetbrowser. Invullen kan tot en met 23 november 2021. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Bij voorbaat bedankt voor uw medewerking!