WEBINAR

De zekerheid van een tevreden bewoner
18 oktober 2022

Onderhoud en verduurzaming worden steeds complexer en de impact voor bewoners steeds groter. Samen zijn we op zoek naar de zekerheid van een tevreden bewoner. In dit webinar kijken we vooral naar de randvoorwaarden en kaders die u als corporatie en (keten)partners samen opstelt om die zekerheid te bereiken. Minder naar de bewonerscommunicatie zelf.

Vanuit strategisch en tactisch perspectief borgen we rust en stabiliteit in het uitvoeringsproces. We geven u onderbouwing en een aantal eenvoudige handreikingen en instrumenten om de gewenste klanttevredenheid op uw projecten voor elkaar te krijgen.

Als gastspreker neemt Elke Kop Jansen ons mee in de communicatiewijzer en toolkit van Vivare. Vanuit haar rol als kwaliteitsadviseur vastgoedregie heeft zij dit proces het afgelopen jaar samen met haar partners opgepakt. Een mooie combinatie van haar ervaringen uit de praktijk als klantconsulent en haar strategische doelstellingen als kwaliteitsadviseur. Vanuit De Variabele maken vastgoedgids Wout Lamers en expert klant Helmy van der Werf het team voor dit webinar compleet.

Vragen of aanvullende informatie? Neem contact op met onze contactpersonen.