WEBINAR

Samenwinst model
7 september 2021

Goede ketensamenwerking zorgt voor een beter, sneller, goedkoper en duurzamer eindresultaat. Een mooi en essentieel doel. Maar de weg van de samenwerking is nog te vaak bezaaid met hindernissen, valkuilen, stagneringen en frustraties.

Uitdaging 1: helemaal aan de kop van het traject, voordat de samenwerking daadwerkelijk van start gaat, gunnen de partners zich geen of te weinig tijd en aandacht voor het groepsvormingsproces. Voor het creëren van een gemeenschappelijke cultuur van de ketenpartners. Terwijl dát nou net de lijm is die alle mensen, stappen, processen en oplossingen in de samenwerking met elkaar verbindt.

Uitdaging 2: de strategische visie en uitgangspunten zijn bekend. Net zoals de operationele doelen en de technische aanpak. Maar het tactisch middenrif ontbreekt.

Die verbinding is wél essentieel. Er moeten praktische bruggen worden geslagen. Handzame en herkenbare vertalingen van strategie naar operatie. Zeg maar: een zo-gaan-we-het-steeds-beter-doen wegwijzer die iedereen begrijpt: het Samenwinst model.

Met een goed doordachte basis verbreden opdrachtgever en haar partners de kwetsbare verbinding op tactisch niveau. Voor alle afdelingen, wonen, vastgoed en finance. Van vastgoedmanager tot vakman, van werkvoorbereider tot controller. Samen geven we invulling aan een vruchtbare samenwerking en stroomlijnen we van strategisch naar organisatie.

Vragen of aanvullende informatie? Neem contact op met onze contactpersonen.