WEBINAR

CTRL2050
5 april 2023

U staat voor de uitdaging om veel woningen gasloos te maken. Het Klimaatakkoord van Parijs zet in op een klimaatneutraal Europa in 2050. En u realiseert zich maar al te goed dat materialen en vakmensen steeds schaarser en duurder worden. Laat u als eigenaar of als uitvoerende partij ontzorgen door CTRL2050. Doorgerekend en uitgebalanceerd tot achter de komma. En iedereen kan ermee werken. Zo heeft u weer tijd en energie voor de woningen en complexen die om maatwerk vragen.

CTRL2050 is een denk- en werkproces dat voor maar liefst 40% van de corporatiewoningen geschikt is. En naadloos aansluit bij de huidige werkwijze tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Een totaalpakket van organisatie, communicatie, isolatie en installatie waarmee u in één keer de stap naar gasloos maakt. CTRL2050 heeft het principe van de ‘warme jas & duurzame installatie’ doeltreffend gestandaardiseerd en geïndustrialiseerd. Het concept is tot twee cijfers achter de komma doorgerekend en uitontwikkeld en direct toepasbaar op een serie helder omkaderde woningtypen.

Op woensdag 5 april organiseerden we, in samenwerking met BOB-KOB, het webinar CTRL2050 met sprekers Ingrid Pierik (De Variabele) en Andre Smits (BOB-KOB).

Vragen of aanvullende informatie? Bekijk de website www.ctrl2050.nl of neem contact op met onze contactpersoon.